Na temelju članka 3.Odluke o stipendiranju studenata Općinska načelnica Općine Vrbnik raspisala je Natječaj  za dodjelu dvije stipendije studentima na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj. Stipendija iznosi 500,00 kuna mjesečno a dodjeljuje se studentima koji upisuju II, III ili IV godinu studija. Pravo na podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendija imaju hrvatski državljani s prebivalištem na području općine Vrbnik čija oba roditelja imaju prijavljeno prebivalište na području općine Vrbnik. Postignuti uspjeh prethodne godine kriterij je za dodjelu stipendije.

Zahtjevu treba priložiti: domovnicu, rodni list, potvrda o prebivalištu za sebe i roditelje (potvrda MUP-a ili preslika osobne iskaznice), uvjerenje o redovnom upisu u tekuću akademsku godinu, uvjerenje o položenim ispitima ili preslika indeksa i izjavu da ne koristi stipendiju od drugih pravnih osoba.

Zahtjev s gore navedenom dokumentacijom podnosi se u roku 15 dana od dana objave natječaja, poštom ili osobno u pismenom obliku na adresu:

  Općina Vrbnik, JUO 51516 Vrbnik, Trg Škujica 7
  NATJEČAJ ZA STIPENDIJE – NE OTVARAJ

 O rezultatima natječaja, po provedenom postupku podnositelji zahtjeva će biti obaviješteni dostavom obavijesti u roku 8 dana od dana donošenja odluke o odabiru od strane Općinske načelnice.

PRILOZI:

ODLUKA O RASPISIVANJU NATJEČAJA ZA DODJELU STIPENDIJA STUDENTIMA (ZA AKADEMSKU GODINU 2016./2017.)

NATJEČAJ

OBRAZAC ZAHTJEVA

Izvor: http://opcina-vrbnik.hr